Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο νέο foldable smartphone της Xiaomi διπλώνει στα τρία!

*
Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε τα smartphones που διπλώνουν στα δύο. Όμως η Xiaomi θέλοντας πάντοτε να βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, παρουσίασε το πρωτο smartphone που διπλώνει στα τρία. Για όσους δεν το πιστεύουν, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω video. Αυτό, όχι μονο το έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά έχει κιόλας σχολιαστεί χιλιάδες φορές, κάτι που αν μη τι άλλο δειχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το πότε θα κυκλοφορήσει η εν λόγω συσκευή, ούτε και ποια θα είναι η τιμή της, που σίγουρα θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα. Τέλος, η Google φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια ειδική έκδοση του λειτουργικού Android, για την υποστήριξη συσκευών που διπλώνουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*